Giriş Yap Üye Ol
HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Araç Bakımının Lider Markası: Soft99

09-06-2021 16:25
Araç Bakımının Lider Markası: Soft99

Soft99 Ürünleri ile Araç Bakımınıza Ayrıcalık Katın!

Boya koruma, cam su kaydırıcı, jant temizleme fırçası, yüzey temizleme kili, buğu önleyici, wax, su itici sprey ve çok daha fazlasını çatısı altında bir araya getiren Soft99, aracınızın bakımını en profesyonel şekilde üstleniyor. Aracınızın her daim estetik bir görünüme sahip olması için karşınıza çıkan lider Japon markalarından biri olan Soft99, otomobil bakımınıza ayrıcalıklı bir boyut kazandırmaya hazır. O halde gelin, Soft99 Ürünlerini çok daha yakından inceleyelim…

Soft99 Ürünlerine Detaylı Bakış…

Aracınız üzerinde zamanla oluşan çiziklerden, agresif kirlerden, solmalardan ve hasarlardan en pratik şekilde kurtulmanız ve aracınızın detaylı olarak iç ve dış temizliğini yapmanız için benzersiz ürünleri bünyesinde barındıran Soft99, sizleri zahmetsiz bir Araç Bakımına davet ediyor. Bakımlı, uzun ömürlü ve parlak lastiklere, yepyeni gibi görünen koltuklara, yağmur sularının izinden eser kalmayan camlara ve parlak yüzeyi ile göz dolduran bir araca sahip olmanız noktasında tüm ürünleri ile yardımınıza koşan söz konusu markanın, arabanızı en az sizler kadar önemsediğini belirtebiliriz.

Soft99 Hızlı Cila Ürünleri Mercek Altında!

Hızlı cila ürünleri ile tüm gözleri üzerine çevirmeyi başaran Soft99, otomobilinizin ilk günkü görüntüsünü korumak ve yıpranan yüzeyini onarmak için sizleri bekliyor. Bu noktada, cila yapmanın en kolay halini keşfetmenize olanak tanıyacak özel ürünlerden oluşan söz konusu cilalar, su bazlı içeriği, kokusu ve azaltılmış kimyasal oranı ile yepyeni bir içerik olarak beğeninize sunuluyor. Sektördeki diğer cilalardan pek çok özellikle ayrılan Soft99 Hızlı Cilala; parlatma, pürüz giderme ve koruma gibi pek çok avantaja aynı anda sahip olmanızı sağlamakta. Pratik bir şekilde aracınızın üzerine sıkıp silme işlemi ile uygulayabileceğiniz Su Bazlı Sıvı Wax olan bu ürünler, aracınızda hayalini kurduğunuz parlaklığa ulaşmanıza imkan tanıyor.

Soft99 Hızlı Cila Kullanım Şekli:

1.Aracın üzerindeki kiri su ve araç temizleme ürünleri ile temizleyerek otomobilinizi iyice kurulayın.

2.Cilalama işlemine başlamadan önce hızlı cila şişesini iyice çalkalayın ve sprey başlığı çevirin.

3.Uygulama adımında 50cm’lik alanları hedef almanız önemli. Her 50cm’lik alana spreyi sıkın ve o alanı güzelce kurulayıp diğer alanlara geçin.

Soft99 ürünlerini detaylı olarak incelemek, ürün fiyatları ve kullanım şekilleri hakkında bilgi sahibi olmak ve siparişinizi en uygun fiyatlarla oluşturmak için Orsticaret.comadresimizi ziyaret edebilirsiniz.

 

 

 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.