Giriş Yap Üye Ol
HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Aracınızı Ne Sıklıkla Yıkamalısınız?

30-03-2021 12:37
Aracınızı Ne Sıklıkla Yıkamalısınız?

 

Araç Yıkama Hakkında Bilmeniz Gerekenler!

Aracınız gün içerisinde pek çok dış etkene maruz kalır. Yağmur suyu, toz, çamur, kuş pisliği bunlardan yalnızca bazısı. Bu gibi durumlarda otomobilinizin yıkanması gerektiği aşikar. Ancak, arabanızın üzerinde gözle görülür bir pislenme olmaması, aracınızın yıkanmasına engel olmamalıdır. Aracınızı düzenli olarak yıkamak için birkaç temel unsur söz konusu.

İlk olarak tabii ki aracınızın kozmetik olarak iyi bir görünüme sahip olması, üzerinde biriken toz taneciklerinden kurtulması ve parlak bir görünüme sahip olması için arabanızı periyodik olarak yıkamalısınız. Bunun yanı sıra, aracınızın boyasını korumak ve kaportasının paslanmasını önlemek için düzenli yıkama şart. Peki, aracınızı ne kadar süre ile yıkamalısınız?

Aracınızı İki Haftada Bir Yıkayın!

Uzun yollar boyunca aracınız sizlere eşlik etti. Bazen sizleri işinize götürdü, bazen çocuğunuzu okula bıraktı, bazen arkadaşlarınızla yepyeni maceralara kucak açmanızı sağladı. Tüm bunlar, arabanızın kirlenmesi için birer sebep olarak karşınıza çıkıyor. Aracınızın bakımını yapmak ve ona hak ettiği görünümü kazandırmak için iki haftada bir profesyonel şekilde aracınızı yıkamanız gerekmekte.

Otomobilinizi yıkamanız için pek çok araç bakım ürünü bulunuyor. Arabanızı en iyi şekilde temizlemek ve temizlerken herhangi bir şekilde zarar vermemek için araç bakım ürünlerinden yararlanmanız çok daha doğru bir seçenek olacaktır. O halde gelin, arabanızı yıkamak için ihtiyacınız olan Profesyonel Araç Bakım Ürünlerine küçük bir parantez açalım.

Arabanızı Yıkarken Bunları Temin Edin!

Araç yıkamak için eğer, evinizde tercih ettiğiniz temizlik ürünleri kullanmayı planlıyorsanız bunun oldukça yanlış bir seçim olduğunu belirtmek isteriz. Zira, içerisinde sert kimyasallar içeren deterjanlar, arabanıza zarar verecektir. Arabanızın temizliği yaparken, Oto Yıkama için özel olarak üretilen Araç Şampuanlarını tercih etmelisiniz. Bu noktada, doğa dostu özellikleri ve birçok farklı çeşitleri ile Örs Ticaret’te beğeninize sunulan şampuanlar, araç yıkama işinizi daha pratik ve verimli kılacaktır. Şampuanların yanı sıra, arabanızı yıkarken ve yıkadıktan sonra kurulamak için kullanmanız gereken Mikro Fiber Bezler, Orsticaret.com adresinde araç yıkama için sizlere sunulan seçenekler.

 

 

 

 

 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.