Giriş Yap Üye Ol
HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Boya Koruma Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey!

25-01-2021 13:49
Boya Koruma Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey!

 

Araç Boya Koruma Nedir? Nasıl Yapılır?

Aracınızı kusursuz bir görünüme kavuşturmak için temizliğine ekstra çaba sarf ediyor, parlak ve estetik bir dış görünüm için yıkama işlemine fazlasıyla özen veriyor ancak yine de otomobilinizin mat görüntüsünü ortadan kaldıramıyorsanız, Araç Bakım Zamanınızın geldiğini belirtmek isteriz.

Günlük hayatta, aracınızın parlaklığını yitirmesi için pek çok neden söz konusu. Aşırı sıcaklar, asit yağmurları, kuş pisliği, reçine kalıntısı, taş sıçramaları ve daha fazlası siz farkında olmasanız da otomobilinizin maruz kaldığı olumsuzluklardan. Kullanıma bağlı olarak ortaya çıkan çizik ve hasarlar ile dış güzelliğini kaybeden aracınızı, eski parlaklığına kavuşturmak ve bu parlaklığı sürekli kılmak mümkün. Nasıl mı? Boya koruma ile...

Peki, araç boya koruma nedir? Araç Boya Koruma Nasıl Yapılır? Boya koruma yapmanın avantajları nelerdir? Gelin, Araç Boya Koruma İşleminin detaylarına birlikte göz atalım...

Boya Koruma Nedir?

Derin çiziklerin ve çukurların oluşturduğu matlık, aracınızın artık eskisi gibi şık ve kaliteli görünmesine engel olmaktadır. Zira, güneş ışınları otomobilinizin yüzeyine yansıdığında, ışık pürüzsüz bir yüzey yerine yıpranmış bir doku ile karşılaşıyorsa otomobilinizin parlak görünmesi beklenemez. Bu noktada, aracınızın parlaklığını geri kazanması için uygulanan boya koruma işlemi, dış düzeyinin uzun vadede korunmasında da oldukça önemli.

Boya Koruma Nasıl Yapılır?

Boya koruma işleminden en iyi sonucu alabilmek adına yapılan uygulamanın mutlaka pürüzsüz bir yüzeyde olması gerekiyor. Bunun için birkaç temel adım söz konusu. İlk olarak aracınızın yıkanıp temizlenmesi ve ardından yıkanan yüzeye yapışmış olan ve gözle görülmeyen son artıkların kille yüzeyden çıkarılması gerekmekte. Aracınızda çizik ve çıkmayan lekelerden kurtulmanız, işlemi kusursuz kılacaktır. Bu noktada, pasta ve hare uygulamaları yapılması oldukça mühim. Son olarak boya koruma aşamasına geçilebilir. Tüm yüzeye özenle uygulanan koruma işleminden sonra araba, güneş ışığından uzak bir ortamda kurumaya bırakılmalı.

Boya Koruma Yapmanın Faydaları Neler?

Aracınızın muhteşem bir parlaklığa sahip olmasının yanı sıra, renginin uzun ömürlü ve dayanıklı olmasını sağlayan Boya Koruma Uygulaması, otomobilinizin dış faktörlerden etkilenerek kısa sürede deforme olmasının önüne geçmesine olanak tanıyacaktır. Aynı zamanda, arabanının yüzeyinin çok daha kolay bir şekilde temizlenmesine yardımcı olan söz konusu işlem, yıllar boyunca göz dolduran bir araca sahip olmanız açısından oldukça avantajlı bir işlem olarak karşınıza çıkmakta.

Boya koruma uygulaması için ihtiyacınız olan tüm malzemelere Orsticaret.com adresinden ulaşabilirsiniz. Geniş ürün yelpazesi ve profesyonel markaları ile nitelikli bir araç bakımı yapmak parmaklarının ucunda!

 

 

 

 

 

 

 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.