Giriş Yap Üye Ol
HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Mikrofiber Bez Nedir? Özellikleri Nelerdir?

26-07-2021 17:31
Mikrofiber Bez Nedir? Özellikleri Nelerdir?

Araç Temizliğinin Olmazsa Olmazı: Mikrofiber Bez

Her birimiz araç temizliği yaparken pek çok farklı bezi demişizdir. Ta ki mikrofiber bez hayatımıza girene kadar. Bir bezden çok daha fazlasına sahip olduğunu bildiğimiz söz konusu Mikrofiber Bezler, günlük yaşantımızda yaptığımız genel temizliklerin başrolü olurken, son dönemlerde araç iç ve dış temizlendiğinde ve bakımında sıklıkla kullanılan bir ürün haline gelmiştir.

Peki, Mikrofiber Bez Nedir? Mikrofiber Bezin Özelliklerinelerdir? Araba temizliği ve bakımında mikrofiber bez nasıl kullanılır?

. Diğer Bezlere Oranla 10 Kat Daha Fazla Emiş Gücü

Polyester ve polimitin hammaddelerinden oluşan mikrofiber bezler, fazlasıyla inceltilmiş mikro ipliklerden oluşmaktadır ve oldukça gözenekli bir yapıya sahiptir. Bu özellikleri ile diğer bezlere oranla on kat daha fazla emiş gücüne sahip olan bezler, hem toz çekme ve hem de su çekme konusunda oldukça başarılı olup temizlik konusunda zamandan tasarruf etmenize olanak tanıyor. En küçük toz taneciklerini maksimum düzeyde içerisinde tutan Mikrofiber Bez Çeşitleri, temizlik deneyimlerinizi zahmetsiz ve pratik kılmanın en kestirme yolunu göstermekte.

. Antibakteriyel Yapı

Mikrofiber bezler, kılcal damarların örüntüsüne benzeyen gözenekli yapısı ile tüm dikkatleri üzerine çekmektedir. Zira gözenekli yapı sayesinde bakterilere karşı dirençli olan mikrofiber bezler, antibakteriyel özelliği ile sağlıklı bir kullanım sunar.

. Farklı Alanlarda Kullanım

Ev temizliğinin olmazsa olmazlarından olan mikrofiber bezler, deterjansız temizlik yapmanın en etkili halini sunmaktadır. Öyle ki, detaylı araç içi temizliği için kullanacağınız tüm temizlik ürünlerinde tercih edebileceğiniz mikrofiber bezleri, aracınızın dış yüzeyini kurulamak hatta cila yapmak için tercih edebilirsiniz.

Mikrofiber Bez Araba temizliğinde dikkatle kullanılması gereken bir üründür.Bir hayli yumuşak bir yapıya sahip olan söz konusu bezler, yanlış kullanımda amacından saparak araç yüzeyinde çizilmelere neden olabilir. Bundan dolayı, bu bezleri araç temizliği için tercih ederken bezi dörde katlanmış şekilde kullanmalısınız. Tek kat olarak kullanılan mikrofiber bezler, yüzeyi çizmeye meyilli olmakta ve bazı deformelere yol açmaktadır.

Araç mikrofiber bez çeşitlerine Örs Ticaret online mağazamızdan ulaşabilirsiniz.

 

 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.